Referanser


Pronova BioPharma Norge AS har i flere år benyttet ppa til typiske vedlikeholdsarbeider av forskjellig karakter. Kort responstid og selvstendig og effektivt utført arbeid. Vi er svært fornøyd med Tychos punktlighet og blide åsyn.

Pronova BioPharma Norge AS, Lysaker v/solveig.tuft@pronova.comEllen Brochmann, Bygdøy

Jeg har i over 10 år hatt fast avtale med ppa om stell av min have samt diverse andre gjøremål i og utenfor mitt hus og kjøring når det er nødvendig. Jeg krever punktlighet og ppa innfrir alltid. Likeledes ser ppa viktigheten av god orden og oppfølging av små detaljer, ubetydelige for mange, av største viktighet for meg. Jeg føler meg vel ivaretatt med de tjenester ppa tilbyr.


Nils Dagfinn Lier
Olav Aukrusts vei 53, 0785 Oslo

Takk for all hjelp i 2003. Håper du stiller opp på samme måte i 2004


Fornøyd kunde skriver:

Et "nytt" ryddig hus har vært en stor lettelse, og jeg vil takke for at du opptrådte så imøtekommende, respektfullt og vennlig - jeg hadde grudd meg litt for at det kanskje ble veldig ubehagelig å få hjelp av fremmede med så private ting.
Det ble det ikke, så takk!


Truls D. Berg,
Riedholz - Sveits

Jeg skulle til Oslo på kort besøk og fant det hensiktsmessig å bli hentet på Gardermoen og bragt tilbake. ppa gjorde dette - punktlig og til min fulle tilfredsstillelse. Denne muligheten vil jeg benytte igjen - og anbefale til andre.


Dir. Erling Lorentzen
Rio de Janeiro

Min kone og jeg skulle tilbringe noen dager på fjellet. Som følge av et uhell i forkant ble jeg frarådet, selv å kjøre så vidt langt. ppa tilbød seg å bringe oss til Ål og hente igjen noen dager senere for retur til Oslo. Vi var meget fornøyd med den måten oppdraget ble utført på og gir gjerne vår anbefaling til andre.

Senere har min familie og jeg i stadig større grad hatt nytte og glede av de tjenester ppa tilbyr, såvel i Oslo som på vårt landsted. I den sammenheng er det tilfredsstillende at ppa disponerer egen båt. Vi har ofte behov som gjerne skulle dekkes der og da, ppa kommer på kort varsel. Vi er svært fornøyd med de tjenester ppa tilbyr og måten arbeidet blir utført på.Mette Bjørum
Holmenkollveien 120B, 0787 Oslo

Jeg skulle arrangere et middagsselskap for
12 personer og maten ble levert fra et catering firma mens ppa ble engasjert til å stå for serveringen. Jeg har selv årelang erfaring i å stå for selskapelighet og vet nøyaktig hvorledes det kan og skal være.
Jeg konstaterte meget raskt at jeg kunne være vertinne - og gjest i mitt eget selskap - her var intet overlatt til tilfeldighetene. Da gjestene gikk var alt ryddet på plass. Gjestene og jeg var samstemt, bedre kan det ikke gjøres!


Kjeldsberg & Solvang AS
Oslo

Vi skulle selge vår Fjordling 18' og ba ppa om å ta oppdraget. Vi ønsket alle formaliteter ivaretatt, inklusive kontraktsskriving. ppa håndterte dette profesjonelt og til vår fulle tilfredsstillelse.


Eigil Rian
C.A.Thorstensens vei 58, 0377 Oslo

Vi benyttet ppa til å rydde en liten, men gjengrodd have samt reparere småskader på en mur og male denne. Arbeidet ble raskt og effektivt utført og vi vil absolutt kontakte ppa når vi har annet arbeid som skal gjøres.


Siv.ing. Halvdan Bjørum
Holmenkollveien 120B, 0787 Oslo

Med stort hus og have har vi stadig bruk for hjelp såvel inne som ute. ppa er allsidig i sitt tilbud og dekker de fleste behov som melder seg i det daglige.
Vi har benyttet oss av ppa's tilbud - nesten siden starten.
Som følge av sykdom er jeg etterhvert også blitt helt avhengig av hjelp til det aller meste og ppa er i denne forbindelse faktisk en medvirkende årsak til at jeg fremdeles kan bo hjemme. ppa er fleksibel, kommer på kort varsel og har vår fulle tillit. Særlig viktig er det å vite at avtaler alltid blir nøye overholdt og oppdragene utført til vår fulle tilfredshet.


Adm.dir. Jan Johannessen
Det Nordenfjeldske Dampskibsselskab AS, Trondhjem

Vi benytter ppa til forskjellige oppdrag i Oslo. De blir alltid utført som forventet, til vår fulle tilfredshet. Vi anbefaler gjerne ppa til andre.


H.P. Evensen
Telesvingen 4, 0378 Oslo:

ppa har utført diverse arbeidsoppdrag hjemme hos oss, så som montering av lister, snekring av avlastningshylle i garasje samt noe malerarbeid. Punktlighet, nøyaktighet og orden preger gjennomføringen og støvsuging/rengjøring etterpå er tydeligvis en selvfølge, ingen rester eller rot å spore.
Vi anbefaler mer enn gjerne ppa til andre som har behov for hjelp.


Wenche Sunde Johannessen
Sondreveien 2, 0378 Oslo:

ppa har ved diverse anledninger hatt stell av min bil samt bragt den til og fra service, også under reisefravær. Det føles trygt å overlate bilen til ppa som utfører sine tjenester ordentlig og - som avtalt på forhånd. ppa stiller punktlig opp når jeg har behov for assistanse.


Mette Bjerke
Monolittveien 72, 0375 Oslo:

ppa ble engasjert til å male vegger og tak i et lite soverom, et oppdrag det nok ville være vanskelig å finne et malerfirma som ville påta seg. Vi ønsket arbeidet utført mens vi selv var bortreist og hadde ingen betenkeligheter med å overlate nøkkel til vår leilighet. Ved tilbakekomst var jobben gjort, gulvet støvsuget og rommet klart til bruk, punktlig, ordentlig og til vår fulle tilfredshet.


Erland P. Bassøe
Svarttrostveien 23, 0788 Oslo:

Jeg har benyttet ppa til å bringe biler til - og hente dem igjen fra service utenbys. Oppdraget ble utført effektivt og - som avtalt på forhånd.
Jeg kontaktet likeledes ppa da barn skulle kjøres til trening og tidsskjemaet sprakk. ppa stilte på kort varsel, treningen var reddet og foreldre visste at barna var i trygge hender.


Anne-Margrethe og Jens Gedde-Dahl
Almancil, Portugal

Vi har benyttet oss av ppa i forbindelse med salg av hus og flytting til utlandet og reisevirksomhet forbundet med dette. Det har vært behov for stell og ettersyn av verdifulle planter i drivhus samt vanlig hagearbeid og tilsyn med hus. Da det kom til fraflytting og alt det praktiske forbundet med dette viste ppa seg igjen å være en uvurderlig støttespiller.
Vi er svært fornøyd med den måten ppa ivaretar de oppgaver man påtar seg og gir med glede vår anbefaling til andre som måtte ha behov for assistanse.
(Telefon nummer/adresse oppgis på oppfordring)
Vi benytter ppa til forskjellige oppdrag også når vi er i Norge et par ganger i året og føler en behagelig trygghet i den måte disse blir utført på.


Eva Herfjord
Midttunveien 1, 1177 Oslo:

Jeg trengte et gardinbrett på mitt landsted og forespurte i den forbindelse ppa om et slikt enkelt kunne lages. I løpet av et par dager var materialer innkjøpt og brakt ut med båt. En times arbeid var det som skulle til og et pent, funksjonelt gardinbrett - akkurat slik jeg ville ha det - var hengt opp.


Arild Kveldstad
Ruglandveien 145, 1343 Eiksmarka

I stedet for å komme hjem fra sommerferie til en overgrodd hage ba vi ppa ta seg av den og returnerte til nyklippet plen og velstelt eiendom forøvrig. Denne tjenesten var akkurat så førsteklasses som vi hadde forventet og vi anbefaler gjerne ppa til andre.


Olav Langeland
Seljeholtet 39A, 1344 Haslum

Vi hadde behov for å få malt utvendige vinduskarmer på vårt hus. Et lite oppdrag, men ppa utførte det raskt og i alle henseende til vår fulle tilfredshet. Vi kommer utvilsomt til å benytte oss av ppa - også ved flere anledninger, og gir gjerne vår anbefaling til andre.


Tove & Lars Grinde
Wildenveybakken 8, 0765 Oslo

Vi flyttet inn i nytt hus og benyttet ppa i forskjellige sammenhenger. ppa oljet ny parkett i tre rom, monterte skap og møbler samt hengte opp bilder etc. ppa kom på kort varsel og utførte arbeidet raskt og effektivt. ppa viste en positiv innstilling til å få løst de oppgaver vi sto overfor og var til stor hjelp i en meget hektisk periode. Vi vil bruke ppa igjen og kan varmt anbefale tjenestene videre.